Congresul Naţional de Coloproctologie

Colegiul Medicilor din România a creditat congresul cu 12 ore EMC si cursurile pre-congres astfel: C1, C2 – 4 ore EMC, C3 – 3 ore EMC si C4 – 6 ore EMC.

LOCAȚIE & PERIOADĂ

Hotel Internațional, 14 – 16 martie 2019

ORGANIZATORI

Societatea Română de Coloproctologie

Societatea Română de Chirurgie

Asociația Română pentru Chirurgie

Endoscopică şi alte Tehnici Intervenționale

Societatea Română de Gastroenterologie şi Hepatologie

Societatea de Chirurgie Digestiva Timisoara

Societarea Romana de Endoscopie Digestiva

Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Grigore T. Popa” Iaşi

Institutul Regional de Oncologie Iași

Societatea de Medici şi Naturaliști

Academia de Stiinte Medicale

Colegiul Medicilor din România

OAMGMAMR

Despre Hotelul „Internațional”

Hotelul Internaţional face parte din complexul modern şi urbanistic Palas Iaşi şi are o poziţionare excelentă, la km 0 al capitalei moldoveneşti, facilitând accesul către cele mai importante puncte de interes.
Oaspeţii sunt întâmpinaţi cu 169 de camere repartizate în 8 apartamente, 20 junior suite, 130 camere duble şi 2 camere pentru persoanele cu dizabilităţi, toate având facilităţile ce asigură un grad înalt de confort: aer condiţionat, TV cu ecran plat, minibar, birou, cutie de valori şi baie private cu duş, vederea panoramică a oraşului venind în completarea acestora. Centrul SPA oferă o gamă diversificată de servicii şi este ideal pentru o escapadă de problemele cotidiene şi pentru momentele dumneavoastră de relaxare şi linişte. Hotelul Internaţional dispunând de 8 săli de conferinţe cu dotări moderne, de ultimă oră cu o capacitate de la 20 până la 450 de locuri. Întâlnirile de afaceri se pot încheia cu succes în elegantul şi sofisticatul Executive Lounge. Cele 2 restaurante ale hotelului vor impresiona chiar şi cele mai exigente gusturi, având un specific internaţional şi tirolez iar la etajul 11 al hotelului, în Sky Lounge, puteţi admira priveliştea panoramică asupra oraşului.

Contactează operatorul Congresului

operatorul Congresului

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: contact@congrescoloproctologie.ro
Website: www.eventernet.ro

PARTENERI MEDIA